Dietary eicosapentaenoic acid normalizes hippocampal omega-3 and 6 polyunsaturated fatty acid profile, attenuates glial activation and regulates BDNF function in a rodent model of neuroinflammation induced by central interleukin-1β administration

Yilong Dong, Min Xu, Allan V. Kalueff, Cai Song

Результат исследований: Вклад в журналСтатья

29 Цитирования (Scopus)
Язык оригиналаАнглийский
Страницы (с-по)1781-1791
Число страниц11
ЖурналEuropean Journal of Nutrition
Том57
Номер выпуска5
DOI
СостояниеОпубликовано - 1 авг 2018

Предметные области ASJC Scopus

  • Nutrition and Dietetics
  • Medicine (miscellaneous)

Предметные области WoS

  • Питание и диетология

Fingerprint Подробные сведения о темах исследования «Dietary eicosapentaenoic acid normalizes hippocampal omega-3 and 6 polyunsaturated fatty acid profile, attenuates glial activation and regulates BDNF function in a rodent model of neuroinflammation induced by central interleukin-1β administration». Вместе они формируют уникальный семантический отпечаток (fingerprint).

Цитировать