Technological transformation, culinary tourism and stakeholder engagement: emerging trends from a systematic literature review

Federico Schimperna, Rosa Lombardi, Zhanna Belyaeva

Результат исследований: Вклад в журналОбзорная статья

Язык оригиналаАнглийский
Страницы (с-по)66-80
Число страниц15
ЖурналJournal of Place Management and Development
Том14
Номер выпуска1
DOI
СостояниеОпубликовано - 28 сен 2020

Предметные области ASJC Scopus

  • Geography, Planning and Development
  • Marketing
  • Business and International Management
  • Tourism, Leisure and Hospitality Management
  • Urban Studies
  • Strategy and Management

Предметные области WoS

  • Гостиничный бизнес, отдых, спорт и туризм

Fingerprint Подробные сведения о темах исследования «Technological transformation, culinary tourism and stakeholder engagement: emerging trends from a systematic literature review». Вместе они формируют уникальный семантический отпечаток (fingerprint).

Цитировать