ВЛИЯНИЕ МАГНИТНОГО ПОЛЯ НА ФАЗОВЫЕ ПЕРЕХОДЫ В РАСТВОРАХ АГАРОЗЫ И ДЕКСТРАНА

科研成果: Article同行评审

摘要

An influence of a magnetic field on gelation has been investigated for the agaroza - water and dextran - water systems The melt temperatures of gels were determined. The magnetic field increases the melt temperatures.
投稿的翻译标题 EFFECT OF A MAGNETIC FIELD ON PHASE TRANSITIONS OF AGAROZA - WATER AND DEXTRAN - WATER SYSTEMS
源语言Russian
页(从-至)97-102
页数6
期刊Вестник Тверского государственного университета. Серия: Химия
3(37)
DOI
Published - 2019

GRNTI

  • 31.00.00 CHEMISTRY

Level of Research Output

  • VAK List

指纹

探究 'ВЛИЯНИЕ МАГНИТНОГО ПОЛЯ НА ФАЗОВЫЕ ПЕРЕХОДЫ В РАСТВОРАХ АГАРОЗЫ И ДЕКСТРАНА' 的科研主题。它们共同构成独一无二的指纹。

引用此